18.01.2006.      

Autor: Tomislav Muhvić 

Univerzijada 2011. – neslavan krah dobre ideje

Kao što smo već pisali, do 31.12.2005. godine Organizacijski odbor kandidature Gorskog kotara za Univerzijadu 2011. godine trebao je poslati pismo namjere Međunarodnoj studentskoj federaciji (FISU).

Pismo, nažalost, nije poslano iz razloga što Odbor nije dobio podršku nadležnog Ministarstva i Vlade RH. Susret je naposljetku održan, ali prekasno. Ovime su šanse Gorskog kotara da dobije organizaciju definitivno propale.

Pismo namjere nije glavni uvjet da se dobije organizacija, ali svaki protukandidat tada ima pravo prigovora zbog preskakanja procedure. Slijedeći rok je 30.06.2006. godine, do kada treba odgovoriti na upitnik s 50 pitanja, te se podnosi "Dosje kandidatura".

Sad nam preostaje nadati se da će kandidatura za Univerzijadu 2013. godine biti uspješnija i da će neka buduća vlast ove države imati više sluha za razvoj ne samo Gorskog kotara nego i čitave Hrvatske.

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

  • Vezani članci

  • Vijesti

  • Info

© Skijanje.hr 2003-2024.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 126983
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr