03.09.2007.      

Autor: Matija KraljPhoto: Zermatt, arhiva Skijanje.hr 

Idealni uvjeti na Zermattu

Sve hrvatske alpske skijaške reprezentacije sretno su stigle na švicarski Zermatt, gdje su ih dočekali idealni vremenski uvjeti.

Na snijegu Zermatta trenutno su svi članovi hrvatskih alpskih skijaških reprezentacija, s izuzetkom Ane Jelušić i Nike Fleiss, koje, prema dostupnim informacijama, vrlo uspješno treniraju u argentinskoj Ushuaiji, te Ivice Kostelića, koji na Zermatt stiže u srijedu u večernjim satima, a već u četvrtak ujutro ima i prvi trening.

Svi reprezentativci osjećaju se odlično, te su krenuli s radom prema planu i programu unaprijed zacrtanom od njihovih trenera.

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

  • Vezani članci

  • Vijesti

  • Info

© Skijanje.hr 2003-2024.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 463044
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr