18.09.2007.      

Autor: Goran Razić 

Završene prezentacije skijaških regija

Posljednja dva tjedna u Zagrebu je bilo vrlo živo. Brojne radionice i prezentacije najpoznatijih skijaških regija upravo su završene. Hoće li se turistička ponuda mijenjati, tek nam predstoji vidjeti.

Kako to obično biva 9. mj. karakteriziraju stručni skupovi i radionice između stranih turoperatora i hrvatskih predstavnika turističkih agencija. Glavne teme bile su novi smještajni kapaciteti te ostala turistička ponuda poznatih skijaških centara.

Prvi na redu bio je workshop talijanske regije Friuli Venezia Giulia, zatim je uslijedio sličan događaj u organizaciji francuskih skijališta, potom je na rasporedu bio workshop talijanske regije Trentino, da bi danas sve završilo najvećim skupom od svih, onim u organizaciji austrijskog promidžbenog ureda za turizam u Hrvatskoj.

Na današnjem skupu u zagrebačkom hotelu Sheraton predstavljeno je na desetine najpoznatijih austrijskih skijaških centara, počevši od onih smještenih u Štajerskoj, preko onih u Koruškoj i Salzburgu, do Tirola i posebnih turističkih predstavnika kojima je glavnina ponude Europsko nogometno prvenstvo, koje se uskoro održava u Švicarskoj i Austriji.

Posjet je bio dobar, razgovori su bili brojni i konstruktivni. A hoće li nam to donijeti kakav napredak i bolje cijene turističkih aranžmana, tek nam predstoji vidjeti.

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

  • Vezani članci

  • Vijesti

  • Info

© Skijanje.hr 2003-2024.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 462011
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr