20.02.2009.      

Autor: Matija Kralj 

Ivan Mihelčić 2. na "Topolinu"!

Na "Trofeu Topolino", najprestižnijem i najvažnijem dječjem natjecanju na svijetu, hrvatski reprezentativac Ivan Mihelčić osvojio 2. mjesto i srebrnu medalju u kategoriji starijih dječaka u slalomu!

Ovakav Ivanov sjajni uspjeh jedan je od najvećih uspjeha u hrv. dječjem skijanju u posljednjih  desetak godina!

Filip Tudor u istoj je kategoriji bio 16., što je također ogroman uspjeh, s obzirom da je Filip "ulazno" godište i najmlađi natjecatelj u toj kategoriji.

Ostali naši dječji reprezentativci također su pokazali dobru vožnju te odlične rezultate, i tako nastavili prošlogodišnje uspjehe. U kategoriji mlađih dječaka, u veleslalomu, Istok Rodeš je bio 10., a Elias Kolega 12.

U kategoriji mlađih djevojčica Andrea Komšić bila je 13. u veleslalomu, dok je Tamara Zubčić bila 13. u slalomu u kategoriji starijih djevojčica.

To je još jedan veliki uspjeh naših najmlađih skijaških natjecatelja te pokazatelj odličnog stručnog rada trenera Mislava Samaržije i Slavena Ružića.

Čestitke Ivanu, dječjim reprezentativcima i njihovom stručnom vodstvu!

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

  • Vijesti

  • Info

© Skijanje.hr 2003-2024.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 1171403
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr