15.04.2010.      

Autor: Matija KraljPhoto: FischerSports.com 

Tanja Poutiainen na Fischeru

Tanja Poutiainen odlučila se na promjenu dobavljača skija, i od slijedeće će sezone nastupati na skijama, u pancericama te uz korištenje vezova tvrtke Fischer.

Odluku o prelasku na Fischer najbolja finska skijašica donijela je zadovoljna nakon testova odrađenih u domaćem Rovaniemiju. A uz Tanju od iduće će sezone na Fischer skijama voziti i njena mlađa sunarodnjakinja, perspektivna Sanni Leinonen.

"Imala sam dovoljno vremena za razmišljanje i analizu završnih utrka po okončanju skijaške sezone 2009/10. I odlučila da trebam novog partnera koji će me pratiti u mojim težnjama za dodatnim iskorakom prema naprijed u karijeri. A upravo sam to u konačnici našla u Fischeru", povodom potpisa novog ugovora izjavila je simpatična Finkinja.

U vodstvu Fischera nimalo ne skrivaju svoje zadovoljstvo ovakvom odlukom jedne od najstalnijih, i najduže trajajućih skijašica u samom vrhu svjetskog ženskog skijanja u tehničkim disciplinama. A s obzirom na trenutne pregovore koji se vode, nadaju se i još pokojem potpisu uoči nove sezone.

Jedna od strana u tim pregovorima trebala bi biti i Ana Jelušić. Koja će uoči nove skijaške sezone također navodno sasvim izvjesno napustiti Atomic. Ana u ovim trenutcima "važe" i vodi pregovore, sukladno još nepotvrđenim informacijama, baš s Fischerom te slovenskim Elanom.

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

  • Vijesti

  • Info

© Skijanje.hr 2003-2024.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 406189
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr