SKIJALIŠTA

»

AUSTRIJA

10.12.2014.      

Autor: Skijanje.hr
Foto: Zur Berghex, Nassfeld Facebook profili

 

Nassfeld kreće 13.12.

Austrijski Nassfeld potvrdio je otvaranje ski staza za subotu, 13.12. Skijanje možda već i u petak, ali i ako, onda u vrlo ograničenom obliku.

Trenutne vremenske prilike u Koruškoj su povoljne, snježni topovi su u punoj akciji, i to će tako ostati sve do subote. Nakon tog dana za Korušku se, na žalost, iznova najavljuje jedna fronta toplijeg vremena.

Za sama koruška skijališta to znači da je ovaj vikend, na današnji dan, za skijanje još upitan i situaciju će očito trebati pratiti do vikenda na dnevnoj bazi. Nassfeld, to smo spomenuli, nije više upitan, no upitni su Bad Kleinkirchheim i Katschberg. Gerlitzen kreće s radom u petak, 12.12. Goldeck, Heiligenblut svoje staze otvaraju sigurno najranije tek idućim krajem tjedna, od 19. do 21.12., kada bi po svoj prilici krenuti trebali i, nakon svih tegoba, ipak i Innerkrems te Ankogel/Mallnitz.

Obertauern će od petka, 12.12., u rad krenuti s već 18 ski liftova, a što je, i po njihovim riječima, skoro pa puni pogon. A nikakvih problema sa snježnim uvjetima nema na Mölltal ledenjaku, koji je danas, recimo, radio s 12 ski staza. Reiteralm od petka ponudu širi na šest otvorenih ski staza, Saalbach-Hinterglemm-Leogang u sezonu kreće također već ovog petka, iako u blago ograničenom obliku. Sillian trenutno radi s 10 km staza, Kals-Matrei na ukupno tri staze.

Subota, 13.12., označava početak rada i za SkiWelt Wilder Kaiser-Brixental.

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

  • Vijesti

  • Info

© Skijanje.hr 2003-2024.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 283527
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr