26.01.2011.      

Autor: Goran Razić 

FIS Masters i građani za vikend na Sljemenu

Sljeme će ovoga vikenda ugostiti čitav niz događanja. Među njima su i brojne skijaške utrke. Prenatrpan vikend započet će DamSKI kupom u subotu ujutro, da bi potom uslijedila FIS Masters utrka. Nedjelja nije ništa manje zanimljiva.

U subotu u jutarnjim satima na Sljemenu će se održati sada već poznata i popularna skijaška utrka namijenjena damama, DamSKI kup u organizaciji DM-a. Nakon toga, u poslijepodnevnim satima na rasporedu je prvo izdanje FIS Masters slaloma. 

Riječ je o FIS utrci u organizaciji Hrvatskog skijaškog saveza, Zagrebačkog skijaškog saveza i Ski kluba Zagreb. FIS Masters serija je natjecanja namijenjena svim registriranim amaterima i bivšim natjecateljima, koji su stariji od 30 godina. Kao svojevrsni uvod u vrlo izglednu utrku Svjetskog Masters kupa za sljedeću godinu, Sljeme je ove godine dobilo domaćinstvo FIS utrke. Očekuje se 200-tinjak natjecatelja iz osam zemalja. 

U subotu je tako u kasno popodnevnim i večernjim satima na rasporedu utrka slaloma (16 i 18 sati, nap.a.), dok je u nedjelju prije podne (08:15 sati) na rasporedu veleslalom. 

-.--.-
Nakon Mastersa na scenu stupaju svi rekreativci koji su željni brzine i dobrog skijaškog nadmetanja. Prvih 200 prijavljenih imat će pravo na start. Službena lista prijavljenih nalazi se u Ski klubu Zagreb, a najbolje očekuju vrijedne nagrade proizvođača sportske opreme Head te NES-a. Požurite, pokažite koliko ste brzi i osvojite vrijedne nagrade! 

 

 

 

 

Vezani dokumenti:

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

  • Vijesti

  • Info

© Skijanje.hr 2003-2024.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 943416
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr