05.02.2013.      

Autor: Skijanje.hr

 

Pobjeda Abramovića na Pokalu Rok Petrovič

Jedanaestogodišnji Riječanin Tiriel-Luka Abramović, član SK Končar i ovaj je vikend nastavio sa nizom odličnih skijaških rezultata.

Nakon prošlotjednog osvajanja Trofea Biberon u Italiji, u nedjelju 3. veljače Tiriel-Luka Abramović je u veleslalomu osvojio 19. Pokal Rok Petrovič u kategoriji dječaka (2001-2004 godište), dok je kod djevojčica pobijedila slovenska skijašica Neja Dvornik. Spomenimo također da je u najmlađem godištu kod djevojčica najbolja bila osmogodišnja Zagrepčanka Zrinka Ljutić (SK Žuti mačak).

Memorijalni Pokal Rok Petrovič se tradicionalno održava u Kranjskoj Gori od 1995. u spomen na slavnog slovenskog skijaša, te se smatra najjačom dječjom utrkom u Sloveniji i šire. Na Pokalu je ove godine nastupilo rekordnih 222 natjecatelja iz Slovenije, Italije, Bugarske i čak 37 natjecatelja iz Hrvatske.

Uz vrijedne praktične nagrade i Pokal koji je dobio u trajno vlasništvo Tiriel-Luka je osvojio i prijelazni pokal koji su za tu utrku donirali roditelji Roka Petroviča , a koji je on osvojio na Trofeo Topolino 1980. Na njemu su ispisana imena svih dosadašnjih pobjednika Rokovog Pokala koji je uz Tiriela-Luku Abramovića od Hrvata osvojio jedino još Dario Komšić 2011.

-.-dražen abramović-.-

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

  • Vezani članci

  • Vijesti

  • Info

© Skijanje.hr 2003-2024.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 1206616
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr