11.09.2007.      

Autor: Goran RazićIzvor: BHski.ba Photo: Arhiva Skijanje.hr 

U Atlanti najveća ski hala na svijetu

Lokalni američki investitori najavili su gradnju najduže i najviše ski dvorane na svijetu. Planirana lokacija je u blizini Atlante, a zvat će se Mt. Pegasus.

Cijena od oko milijardu dolara, potrebna za izgradnju takvog centra, bit će dovoljna da se financira ukupna površina dvorane od oko 1,6 kvadratnih kilometra. U ponudi će biti tri dvorane za hokej, staze za vožnju motornim sanjkama, snow park s half pipeom te 5 staza ukupne dužine oko 3,5 km.

Uz sportsko rekreacijske sadržaje u planu je i izgradnja ukupno 4 hotela te 30 ugostiteljskih objekata i poslovnih prostora, koji će biti raspoređeni na ukupno 74.500 m2. Sudeći prema planovima ovaj kompleks bit će oko 4 puta veći od trenutno najvećeg na svijetu.

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

  • Vezani članci

  • Vijesti

  • Info

© Skijanje.hr 2003-2024.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 308792
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr