MAGAZIN

»

ZANIMLJIVOSTI

14.05.2012.      

Autor: Matija Kralj

Foto: Goran Razić, arhiva Skijanje.hr

 

Marcel Hirscher sudionik teške prometne nesreće

Aktualni ukupni pobjednik FIS Svjetskog skijaškog kupa, Austrijanac Marcel Hirscher, ne svojom krivnjom sudjelovao je danas u teškoj prometnoj nesreći u Austriji.

Kako javljaju austrijski mediji, u Hirschera se zamalo na području Abtenaua 'zabilo' vozilo koje je na njegovu stranu prešlo iz suprotnog traka. Manevrom u posljednji trenutak Hirscher je vozilo uspio izbjeći, te je pritome izletio s ceste i autom se zabio u drvo pored ceste ne zadobivši, na njegovu veliku sreću, sukladno trenutnom stanju nikakve teže ozljede. Na automobilu Marcela Hirschera šteta je potpuna, a austrijski skijaš prebačen je u bolnicu u Salzburgu, gdje bi danas još trebao proći neke dodatne pretrage.

Marcel Hirscher u trenutku nesreće nalazio se na putu prema Schladmingu, gdje je imao za odraditi jedan medijski termin.

Sukladno izjavi Austrijančevog menadžera, Hirscher je svojim manevrom izbjegao frontalni sudar s vozilom u kojem se nalazila žena sa svojim malenim djetetom!

"Puh, u ovom slučaju od velike tragedije spasilo me milijun anđela čuvara! Dobro sam, a pregled u bolnici više je rutinske prirode i molim vas da previše ne brinete", poručio je putem društvene mreže svojim navijačima i javnosti iz bolnice Marcel Hirscher.

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

  • Vijesti

  • Info

© Skijanje.hr 2003-2023.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 3061349
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr