NATJECANJA

»

SKIJANJE

01.03.2012.      

Autor: Goran VukelićFoto: Goran Razić 

Marcel Hirscher produžio vjernost Atomicu

Marcel Hirscher će na Atomicu skijati najmanje do 2016.

Zadnji dan veljače Marcel Hirscher je iskoristio da stavi potpis na novi ugovor s Atomicom. Produžio je tako vjernost austrijskom proizvođaču skija sve do 2016., pa će na Atomicu odskijati još barem dva svjetska prvenstva i jedne olimpijske igre.

"Nisam naviknut praviti dugoročne planove, no s ovim je bilo drugačije. Nisam ni trenutka razmišljao o alternativi i presretan sam s odabirom", naglasio je Hirscher. "Postoje dvije filozofije u skijanju. Jedna je da se prilagodiš ponuđenom materijalu - to je pravilo. Druga je da ti se ponudi materijal prilagođen tebi - to je Atomic."

Atomic će Hirschera opskrbljivati kompletnom opremom – od skija, pancerica i vezova do kacige i skijaške maske. Odabrali su gotovo idealan trenutak za potpisivanje ugovora budući da je Austrijanac trenutačno vodeći skijaš svijeta s dobrim izgledima da tu poziciju i obrani do kraja sezone. Inače se ovakvi dogovori realiziraju tek u proljeće, nakon završetka sezone. Financijski detalji ugovora nisu poznati, no za vjerovati je da će razveseliti Hirschera koji 2. ožujka navršava 23 godine.

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

  • Vijesti

  • Info

  • Interview

  • Povijest

© Skijanje.hr 2003-2024.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 53578
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr