MAGAZIN

»

ZANIMLJIVOSTI

16.09.2013.      

Autor: Matija Kralj 

Svindal i Mancuso - kraj ljubavi

Prošli vikend donio je informaciju o prekidu jedne od svakako medijski najeksponiranijih skijaških veza.

Nakon četiri godine Julia Mancuso i Aksel Lund Svindal kreću svatko svojim putem. Očito vrlo dobro promišljeni, i sporazumni, prekid veze i Svindal i Mancuso potvrdili su i putem društvenih mreža.

"Juliju sam poznavao godinama. A u posljednje četiri godine bili smo u sjajnoj vezi. Ipak, nakon još jednog odličnog ljeta, donijeli smo zajedničku odluku o prekidu. Vrijeme je vrlo ograničavajući faktor, nas dvoje dijele u pravilu velike udaljenosti, a oboje vodimo i poprilično obvezama ispunjene živote. Pronaći dovoljno zajedničkog vremena uvijek je bilo ogroman izazov, pri čemu je teško zamisliti kako bi se to moglo promijeniti i u budućnosti", sukus je poruke koju je svojim fanovima uputio Norvežanin, dodajući kako s javnosti nerado dijeli svoj privatni život, no kako i ovom objavom želi u startu stati na kraj medijskim špekulacijama bilo koje vrste.

"Hvala Aksel, što si uvijek bio fenomenalan tip i sjajan prijatelj. Izgleda da je ovo smiraj našeg zajedničkog razdoblja, no istovremeno sam sigurna i kako se ovim putem otvaraju i neki novi horizonti puni nekih novih izazova", objava je kojom je prekid veze potvrdila i Mancuso.

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

  • Vijesti

  • Info

© Skijanje.hr 2003-2024.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 1683505
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr