18.10.2011.      

Autor: Matija Kralj

Foto: Goran Razić

 

Aksel Lund Svindal: "Kostelić je jedini šef"

Aksel Lund Svindal jednoznačno je uoči starta skijaške sezone 2011/12. u poziciju glavnog favorita za osvajanje velikog Kristalnog globusa 'gurnuo' prošlosezonskog pobjednika Ivicu Kostelića.

Upitan da komentira očekivanja pojedinih stručnjaka, koji njega vide kao prvog favorita za Globus, Norvežanin je, naime, izjavio:

"Za mene, u muškom dijelu Svjetskog kupa, trenutno postoji samo jedan 'šef'. A to je Ivica Kostelić.

Ako mi ostali uspijemo Ivicu spriječiti da opet odskija onakav siječanj kao prošle sezone, pa, onda će i naše šanse za osvajanje Globusa vjerojatno bitno porasti.

Osim Ivice, tu su od favorita za veliki Globus još svakako Janka, Cuche, a nema nikakve dvojbe da i ja želim po tom pitanju dati sve od sebe. Ipak - nikako se ne vidim u poziciji glavnog favorita za Globus u ovome trenutku, uoči sezone... To bi bilo prearogantno s moje strane."


Aksel Lund Svindal, podsjećamo, ukupnim pobjednikom FIS Svjetskog kupa bio je u sezonama 2006/07. te 2008/09. Sezonu 2005/06. završio je na drugom mjestu ukupnog poretka, dok je u posljednje dvije sezone dva puta bio četvrti.

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

  • Vijesti

  • Info

© Skijanje.hr 2003-2024.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 435295
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr