29.04.2006.      

Autori: Goran Razić, Elinka Barišić 

Svečano proglašenje Gorenje CroSki Cupa

Danas, u umaškom hotelu Sol Koralj, održana je završna svečanost zatvaranja skijaške sezone te podjela nagrada u Gorenje CroSki Cupu.

Program koji je započeo okupljanjem u 11:30h kulminirao je proglašenjem pobjednika po kategorijama. Pehari su dodijeljeni biatloncima, nordijcima te na posljetku i natjecateljicama i natjecateljima u alpskom skijanju. Osim proglašenja najboljih, dodijeljene su i nagrade za najperspektivniju alpinku i alpinca, najuspješniju juniorku i juniora, najuspješniju skijašicu i skijaša, najuspješnijeg trenera te nagrade za najuspješnije skijaške klubove.

Ovom završnom događaju prisustvovali su osim natjecatelja i djelatnici Saveza, spomenimo samo direktora hrvatskih alpskih skijaških reprezentacija i direktora hrvatskog alpskog ski poola Vedrana Pavleka, direktora nordijskih reprezentacija, direktora biatlon reprezentacije, potom glasnogovornika Hrvatskog skijaškog saveza Ozrena Müllera te direktora Gorenje CroSki Cupa, Renu Fleissa. Već tradicionalno cijeli događaj je popraćen s obilnim ručkom za sve prisutne te sportskim igrama u poslijepodnevnim satima. Jedino je kišovito vrijeme spriječilo održavanje dijela programa na otvorenom.

Ovo simpatično druženje, priređeno za najmlađe hrvatske skijašice i skijaše, svakako će biti novi poticaj za daljnji napredak te nove uspjehe u narednoj sezoni. Spomenimo samo da je u Gorenje CroSki Cupu sudjelovalo ukupno sedamnaest klubova, dok samo dva kluba nisu osvojila niti jedan bod. Naslov najboljeg kluba ponovno je potvrdio Skijaški klub Rijeka.

U nastavku donosimo izjave prisutnih te poredak natjecateljica i natjecatelja u alpskom skijanju:

Predsjednik Hrvatskog skijaškog saveza, Srećko Ferenčak kratko je izjavio: "Ovo je svakako jedna od najuspješnijih sezona Hrvatskog skijaškog saveza te je i Gorenje CroSki Cup svake godine sve bolji i bolji. Posebno bih se želio zahvaliti roditeljima i klubovima te svakako volonterima u klubovima koji rade s djecom, a posebno Reni Fleissu, direktoru Gorenje CroSki Cupa."

Direktor Gorenje CroSki Cupa, Reno Fleiss prisutnima je izjavio: "Ove godine je u Gorenje CroSki Cupu postignut najveći napredak, te se može reći da je on doživio svojevrsnu renesansu pa svi moramo biti zadovoljni. Zahvaljujem se svima na povjerenju te se nadam da ćemo sljedeće godine raditi još bolje."

Na kraju je predstavnik glavnog sponzora kupa, Gorenja, objavio da je izgledno produljenje šestogodišnje suradnje na iduće dvije do tri godine, što je izazvalo veliki pljesak okupljenih.


 

Mlađe cicibanke:

1. Dea Mataić (SK Zagreb)
2. Veronika Blašković (SK Mrkopalj)
3. Ivona Vidović (SK Končar)



 

Mlađi cicibani:

1. Luka Krsmanović (SK Samobor)
2. Tijan Malnar (SK Rudnik)
3. Jan Klindić (SK Končar)



 

Starije cicibanke:

1. Tamara Zubčić (SK Končar)
2. Saša Tršinski (SK Zagreb)
3. Andrea Komšić (SK Končar)



 

Stariji cicibani:

1. Filip Tudor (SK Rijeka)
2. Fran Vrdoljak (SK Medveščak)
3. Juraj Škorić (SK Thule - Skilex)



 

Mlađe djevojčice:

1. Karla Ferk (SK Končar)
2. Lucija Petreković (SK Samobor)
3. Ivona Bratanić (SK Samobor)



 

Mlađi dječaci:

1. Filip Zubčić (SK Končar)
2. Borna Vrdoljak (SK Medveščak)
3. Ivan Mihelčić (SK Rijeka)



 

Starije djevojčice:

1. Tea Palić (SK Medveščak)
2. Virna Lipovac (Rijeka)
3. Ana Paladin (SK Rijeka)



 

Stariji dječaci:

1. Hrvoje Bosnar (SK Medveščak)
2. Sebastian Brigović (SK Rijeka)
2. Jura Šavorić (SK Mladost)



Poredak klubova:

1. SK Rijeka (2455 bodova)
2. SK Končar (2169 bodova)
3. SK Medveščak (1680 bodova)


Najuspješnija juniorka:

Ana Jelušić

Najuspješniji junior:

Natko Zrnčić Dim

Najuspješnija skijašica:

Janica Kostelić

Najuspješniji skijaš:

Ivica Kostelić

Najuspješniji trener:

Ante Kostelić

Najperspektivniji alpinci:

Tea Palić i Ivan Zubčić

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

  • Vijesti

  • Info

© Skijanje.hr 2003-2024.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 289883
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr