19.04.2010.      

Autor: Goran Razić

Photo: Pobjednici izbora 2008/2009. na rođendanskom partyju, arhiva Skijanje.hr

 

11 dana do kraja velikog godišnjeg izbora!

Kao i svake godine, tako i ove, magazin Skijanje.hr provodi veliki godišnji izbor "Najboljih od najboljih". Do kraja je preostalo nešto više od 10 dana.

30.04.2010. označit će kraj izbora "Najboljih od najboljih 2010". Svi registrirani članovi magazina Skijanje.hr ovom prilikom se pozivaju da daju svoj glas nekom od skijališta te se izjasne tko ima najbolje uređene staze, gdje je najbolje noćno skijanje, gdje je najbolji provod, ili pak gdje su najbolji uvjeti za freeride. Odaberite koje skije su vam bile najbolje, ili pak ski servis u koji imate najviše povjerenja.

Detaljnije informacije možete pronaći u članku "Biramo najbolje u sezoni 2009/2010.", a direktan link na izbor nalazi se ovdje. Požurite, vremena je još malo, a svaki član magazina Skijanje.hr ima pravo glasati samo jednom.

-.--.-

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

  • Vezani članci

  • Vijesti

  • Info

© Skijanje.hr 2003-2024.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 313468
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr