18.10.2006.      

Autor: Ante PašalićPhoto: methodmag.com 

AS Rail Battle

Talijanski gradić Varese ugostio je urban rail contest, AS Rail Battle

Ovogodišnje izdanje Rail Battle, održano je 14. listopada u malom gradiću Varese u talijanskoj Lombardiji. Ove godine natjecanje je bilo 2 Star TTR formata, te s primamljivom nagradom od 4.000 Eura. Natjecanje je održano na centralnom trgu u Varesseu, na umjetno postavljenoj konstrukciji.

Nagradni fond privukao je brojne poznate osobe iz snowboard svijeta, kao što su Mitch Nelson, Morgan Lefaucher, Youri Plodatchikov, Michael Zirngibl, Joey Van Essen, Tato Chiala, Max Stampfl, Manuel Pietropoli, Francesco Colturi i drugi.

Session je trajao po 35 minuta, na svakom od postavljenih elemenata. Najboljih osam našlo se u finalu, u kojem su se natjecali za prvo mjesto putem Knock Put sistema. Od trikova bio je odličan Bs Lipslide od Benny Urbana, Iouri Podlatchikov je izveo odličan Bs Lipslide na downrailu i Fs 270 in i 270 out na boxu.

Na kraju se da zaključiti da se susjedi Talijani trude upotpuniti svoju snowboard scenu s ovako malim i kvalitetnim urbanim snowboard natjecanjima.

Pobjednici:
1. Iouri Podlatchikov (Santa Cruz)
2. Michael Zirngibl (HorseFeathers)
3. Benny Urban (Sessions)

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

  • Vezani članci

  • Vijesti

  • Info

© Skijanje.hr 2003-2024.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 308736
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr