Skijanje.hr

03.10.2008.      

Autor: Matija KraljPhoto: M. Berthod, Zoom Agence  

Berthod u problemima s leđima

Švicarski skijaški reprezentativac Marc Berthod u posljednje se vrijeme bori sa snažnim bolovima u leđima.

Uskoro 25-godišnji skijaš iz St. Moritza bolove u leđima osjeća već duže vrijeme, no posebno nezgodnom situacija je, prema pisanju švicarskih izvjestitelja, postala nakon ovoljetnog Švicarčevog povratka sa skijaških treninga u Južnoj Americi.

Iako on ovih dana s ostatkom reprezentacije trenira u Zermattu, intenzitet bolova kod Berthoda samo se zapravo ponešto smanjuje ili povećava. A što onda posljedično poprilično zabrinjava kako samog Berthoda, tako i trenere švicarskog alpskog ski tima.

Slična situacija trenutno je prisutna i kod još jednog specijalista prvenstveno za tehničke discipline - Austrijanca Maria Matta.

U kolikoj će mjeri problemi s leđima u konačnici utjecati na natjecateljski kvalitetan ulazak ove dvojice skijaša u novu skijašku sezonu, a koja se sve više približava, ostaje, doduše, tek za vidjeti.

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

  • Vijesti

  • Info

© Skijanje.hr 2003-2020.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Skijaški klub Hupser   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 3215520
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

Izdavač: Skijaški klub "HUPSER"
Medovićeva 19, Rijeka
e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr