07.10.2010.      

Autor: Goran RazićPhoto: Daron Rahlves  

Daron Rahlves potpisao za Slytech

Daron Rahlves, bivši američki skijaški reprezentativac nakon završetka se skijaške karijere bavi većinom onim što voli - freeride skijanjem, no opasnost ove discipline natjerala ga je da na novu zaštitnu opremu.

-.--.-Daron Rahlves, 37-godišnji američki bivši reprezentativac, nakon što je osvojio 12 pobjeda u Svjetskom skijaškom kupu te tri medalje na Svjetskim prvenstvima (St. Anton 2001. i Bormio 2005.) u "poznim" je skijaškim godinama i dalje aktivan kao i obično.

Naime, Amerikanac već neko vrijeme preferira suludu freeride vožnju te snima filmove za neke od najvećih svjetskih producentskih kuća. A upravo ga je strašan pad na snimanju nedavno objavljenog filma Light the Wick natjerao da potraži novu zaštitnu opremu.

Ovo i ne bi bila neka vijest da Rahlves, nakon što je preživio stravičan pad, sam nije e-mailom kontaktirao Slytech i zatražio suradnju.

"Kacige danas skoro svi nose, no "kornjače" i ostala zaštitna oprema još uvijek su velika nepoznanica širem krugu ljudi. Upravo zato bih želio dati svoj doprinos razvoju zaštitne opreme te pomoći u edukaciji sportaša o važnosti ovakve zaštite", zaključio je Daron Rahlves.

U nastavku pogledajte strašan pad Rahlvesa na snimanju spomenutog filma:

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

  • Vezani članci

  • Vijesti

  • Info

© Skijanje.hr 2003-2024.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 254720
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr