Skijanje.hr

23.02.2007.      

Autor: Goran RazićPhoto. hzuts.com 

Dobbiaco - Tečaj za učitelje skijanja HZUTS-a

I ove godine sredinom ožujka održat će se tečaj za učitelje skijanja u organizaciji skijaškog učilišta Hrvatskog zbora učitelja i trenera skijanja.

Od 18. do 27.03.2007. g., u talijanskom Dobbiacu, pored Sextena, moći će se polagati prvi i drugi dio specijalnosti. Nakon uspješno položenog prvog tečaja stječe se status učitelja pripravnika, a nakon drugog tečaja status učitelja skijanja.

Budući da kroničan nedostatak snijega ne dozvoljava održavanje prijemnih ispita na hrvatskim skijalištima, isti će se održati prvog dana tečaja. Cijena tečaja, s uključenim hotelom, 9-dnevnom ski kartom te školarinom iznosi 7000 Kn.

Sve detaljnije informacije možete dobiti svakim radnim danom od 09 do 16 h na telefon 01/239 9950, ili na e-mail adresi info@hzuts.com. Isto tako, detaljan raspis tečaja potražite na službenoj Internet stranici Hrvatskog zbora učitelja i trenera skijanja www.hzuts.com.

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

  • Vijesti

  • Info

© Skijanje.hr 2003-2020.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Skijaški klub Hupser   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 5106773
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

Izdavač: Skijaški klub "HUPSER"
Medovićeva 19, Rijeka
e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr