Skijanje.hr

18.11.2008.      

Autor: Matija Kralj 

H. Maier ipak na letu za Kanadu

Hermann Maier ipak je danas poletio put Kanade zajedno s ostatkom austrijskog muškog tima za brze discipline.

Ovo putovanje ne znači, doduše, da je zdravstveno stanje Hermanna Maiera bitno poboljšano. No on još uvijek ne gubi nadu, i, kako sam kaže, ništa što je u njegovoj moći ne želi prepustiti slučaju. S ciljem da ipak nastupi na utrkama u kanadskom Lake Louiseu.

"U prvome je planu nastavak započete terapije. Ako ništa, trenutno sam barem opet među onima koji mogu uspravno hodati", vezano uz snažne probleme s leđima, a uoči leta, izjavio je 35-godišnji skijaš iz Salzburga.

Sjevernoameričku turneju natjecanja, uz za sada očito još uvijek neizvjesnog Maiera, zasigurno će međutim propustiti Maierov reprezentativni kolega Hans Grugger.

Grugger se još uvijek bori s bakterijskom upalom u lijevom koljenu. A njegov povratak natjecanjima FIS Svjetskog kupa očekuje se tek kroz nekoliko tjedana.

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

  • Vijesti

  • Info

© Skijanje.hr 2003-2020.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Skijaški klub Hupser   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 3168507
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

Izdavač: Skijaški klub "HUPSER"
Medovićeva 19, Rijeka
e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr