Skijanje.hr

14.11.2008.      

Autor: Matija Kralj 

Hermann Maier upitan za Sjev. Ameriku

Nastupi Hermanna Maiera na sjevernoameričkoj turneji FIS Svjetskog kupa pod ozbiljnim znakom upitnika.

Ovaj velikan svjetskog alpskog skijanja u posljednje se vrijeme, naime, poprilično muči sa snažnim bolovima u leđima. Liječnici su najsvježije Maieru zabranili bilo kakav čak i lagani trening, a kamoli skijanje.

Iz svih ovih razloga start Hermanna Maiera na prvim "brzim" utrkama FIS Svjetskog kupa krajem mjeseca u Sjevernoj Americi postao je i više nego upitnim.

Maier je trenutno u liječničkom tretmanu te će tek nakon terapija donijeti i svoju konačnu odluku. Sreća u nesreći za sjajnog Austrijanca ipak je kako nikakav operativni zahvat, za sada barem, neće biti potreban.

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

  • Vijesti

  • Info

© Skijanje.hr 2003-2020.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Skijaški klub Hupser   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 3170203
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

Izdavač: Skijaški klub "HUPSER"
Medovićeva 19, Rijeka
e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr