24.09.2006.      

Autor: Matija KraljIzvor informacija, photo: CroSki 

HR ski reprezentativci u punom pogonu

Hrvatske skijašice i skijaši vrijedno odrađuju skijaške treninge pripremajući se za novu skijašku sezonu...

Nakon kraćeg odmora po povratku iz Argentine, A skijaške reprezentativke Nika Fleiss i Ana Jelušić otputovale su već tako na snježne treninge na talijanski Passo dello Stelvio.

Ondje su im se jučer pridružili i B reprezentativci Dalibor Šamšal, Ivan Ratkić, Danko Marinelli i Tin Široki, B reprezentativke Matea Ferk i Sofija Novoselić, C reprezentativka Tea Palić te najmlađe skijašice i skijaši iz dječje reprezentacije.

B reprezentativac Natko Zrnčić-Dim tek će najvjerojatnije danas odlučiti hoće li na trening brzih disciplina na Pitztal (AUT), hoće li se uputiti put Hintertuxa (AUT), ili će se pridružiti većini reprezentativaca na Passo dello Stelviju.

Na Hintertuxu je već, inače, Ivica Kostelić, a koji ondje marljivo trenira, u društvu svoje ekipe te pod trenerskom "palicom" svojeg oca i glavnog trenera Ante Kostelića.

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

  • Vezani članci

  • Vijesti

  • Info

© Skijanje.hr 2003-2024.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 300856
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr