16.03.2011.      

Autor: Goran Razić

Photo: Bojan Koprivica i Goran Razić

 

Ivica u pauzi treninga navijao za Cuchea

Iako ne odustaje od borbe za superveleslalomski Globus, Ivica Kostelić sve je 'karte' ipak bacio na slalom. No njegov sportski karakter možda najbolje dočarava današnje zdušno navijanje za Cuchea.

Hladnoću je zadržao do samoga kraja. Iako je veliki Globus i matematički njegov, motiva za posljednjih nekoliko utrka ne nedostaje. No fokus je na slalomu, kojem je sve podređeno. Jutarnji treninzi odrađuju se u miru Lenzerheidea, daleko od buke i vreve završnice Svjetskog kupa na "Silvano Beltrametti" stazi.

-.-Bojan Koprivica-.-
Superveleslalomski i slalomski treninzi bili su gotovi do 11 sati. Dovoljno da se zadrži osjećaj i izbruse sitnice pred važne nastupe. O slavlju se još ne priča, barem ne unutar "užeg stožera", taj dio prepušten je logistici. No planovi ipak postoje:

"U subotu dolaze i dečki iz Gegen Schulter Banda, koji su okosnica Telefon Blues Banda. Pozvao sam i Myhrera da nam se pridruži, bit će na repertoaru Rock & Roll i Blues", iznio je Ivica u kratko svoje subotnje planove kolegi iz Večernjeg lista. Službenu feštu organizira FIS, dok će paralelno s time u centru obližnjeg Chura biti organizirana i proslava u organizaciji švicarskih Hrvata.

"Zakupili smo veliku dvoranu. Cilj nam je da se Ivica pojavi barem na 10 minuta, iako znamo da će to biti teško. Očekujemo u subotu na stazi oko 3.000 Hrvata, a na proslavi njih 500", s ponosom izjavljuje Marijan Marijanović iz zajednice Hrvata u Churu.

Preostalo je još samo malo. Subota se s nestrpljenjem očekuje. Subota koja će ući u povijest. Do tada, koncentracija ne popušta...

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

  • Vijesti

  • Info

© Skijanje.hr 2003-2024.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 884836
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr