19.09.2007.      

Autor: Goran VukelićPhoto: arhiva MGM Studio  

James Bond mora u školu skijanja

Za potrebe snimanja novog nastavka o tajnom agentu 007, glumac Daniel Craig, koji će ga utjeloviti, krenuo je u školu skijanja.

Daniel Craig, velški glumac s "dozvolom za ubijanje", krenuo je ovih dana u ski školu kako bi se što kvalitetnije pripremio za snimanje novog nastavka o Jamesu Bondu, tajnom agentu britanske službe MI6.

Novi nastavak, još uvijek pod "kodnim" imenom Bond 22, bit će drugi u kojem će Craig utjeloviti famoznog agenta 007 te prvi, nakon "U službi njezinog veličanstva" iz 1969., koji će se većinom odvijati na snijegu. Većina snježnih scena snimat će se u švicarskim Alpama, a pretprodukcija filma se već zahuktala.

Daniel Craig nastavlja tako stopama svojih prethodnika Georga Lazenbyja, Rogera Moorea, Timothyja Daltona i Piercea Brosnana koji su također pokazivali svoje skijaške vještine pred kamerama. Naravno, u krupnim kadrovima gdje se tražilo i glumačko umijeće; za opasne su akrobacije bili zaduženi kaskaderi. U pamćenju su filmofilima ostale scene iz "Špijuna koji me volio" gdje R. Moore skače s litice sa skijama na nogama i padobranom obojanim u britansku zastavu ili iz "Samo za tvoje oči" gdje isti glumac skija niz zaleđenu bob stazu! Ništa manje atraktivan nije bio ni T. Dalton u "Dahu smrti" sa sanjkanjem u kutiji za violončelo od tadašnje Čehoslovačke do Austrije. Zanimljivo, škotski glumac Sean Connery ("originalni" James Bond) nikad nije nastupio u "skijaškom" filmu o agentu 007.

Kakve se akrobacije spremaju za novi nastavak doznat ćemo u studenom 2008. kad bi 22. film iz serijala trebao ugledati mrak kino dvorana.

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

  • Vezani članci

  • Vijesti

  • Info

© Skijanje.hr 2003-2024.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 244245
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr