Skijanje.hr

12.12.2011.      

Autor: Goran Razić

Foto: Snowpark Kopaonik Facebook page

 

Kopaonik krenuo s radom

Nešto povoljnije vrijeme omogućilo je otvaranje prvog, i za sada jedinog, srpskog skijališta. No dok god se vremenske prilike ne stabiliziraju te dok se ne napravi dodatna količina umjetnog snijega, skijalište će raditi u smanjenom kapacitetu.

Kopaonik je dočekao prve skijaše i bordere. Za razliku od skijaša u Hrvatskoj, BIH, ali i Sloveniji, Srbi su mogli skijati već proteklog vikenda. Trenutno je cijena skijaških karata snižena za 40% i tako će ostati sve dok se ne otvori i preostali dio skijališta. 

Na raspolaganju skijašima i borderima je šesterosjedežnica na stazi Karaman Greben, a dio ugođaja s otvaranja možete pogledati u priloženoj fotogaleriji. 

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

 • Objavljeno: 13. prosinca 2011.   13:22h

  Član od:
  01.02.2007.

  Mjesto:
  Bosna i Hercegovina, Banja Luka

  Prijatelji Kopaonik je i prije rata bio sila za sva skijalista u bivšoj Jugoslaviji...
 • Objavljeno: 13. prosinca 2011.   11:09h

  Član od:
  13.09.2011.

  Mjesto:
  Hrvatska, Rijeka

  Ma sve to ok,ne kažem ja ništa loše za njih nego za nas.Opče je poznato da je Srbija malo zaostala za Europom,a tako i za nama,a opet su bolji od nas,nemaju nikakvih prihoda od turizma a ulažu u turizam,odnosno neznam od čega uopče oni imaju prihoda za ovakve investicije,a mi koji živimo od toga(turizma)ne ulažemou turizam.To me najviše muči,da mi država sa najboljim svijetskim skijašem,sa bivšom svijetskom olimpijkom,prvakinjom itd,itd. ništa ne ulažemo u skijanje i poboljšanje skijališta.
 • Objavljeno: 13. prosinca 2011.   00:20h

  Član od:
  07.11.2006.

  Mjesto:
  Hrvatska, Pula

  Bolje da si se suzdržao ovakvog komentara. Šta, Hrvati su vladari svemira pa nitko drugi ne smije biti ni u čemu brži, bolji i slično? Više su uložili u skijališta koja imaju direktnu podršku vlade. Kod nas je situacija drugačija i to nije ništa čudno. Koliko čujem Kopaonik je uređen kao pravo malo austrijsko skijalište.
 • Objavljeno: 12. prosinca 2011.   19:34h

  Član od:
  13.09.2011.

  Mjesto:
  Hrvatska, Rijeka

  Koja smo mi jadna,raspadajuča država kad nas je i srbija prestigla u skijanju..

Prikazano 4 od 4 komentara

Sve komentare pogledajte na forumu

 • Vijesti

 • Info

© Skijanje.hr 2003-2022.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 8288621
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

Izdavač: Sport-IT
Medovićeva 19, Rijeka
e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr