17.02.2006.      

Autor: Goran RazićPhoto: Kristina Koznick, Teamattiva.com  

Koznick nakon 12 dana ponovo na snijegu

Iako je na štakama došla do skijaške staze, nakon što je stala na skije, štake je zamijenila skijaškim štapovima te je odmah napravila nekoliko rundi.

Današnji dan bio je veliki pokazatelj za američku skijašicu. Kako je prvi slobodan skijaški spust protekao dobro, začinjen samo s laganom boli od masnice na koljenu, to je bio jasan pokazatelj dobrog oporavka.

Podsjetimo, Kristina Koznick se ozlijedila na zagrijavanju uoči veleslaloma Svjetskog kupa u njemačkom Ofterschwangu, te je njen nastup na Olimpijadi došao pod znak upitnika. Prema njenim posljednjim izjavama, osjećaj boli u koljenu je više neugodne prirode nego što je opasan ili neizdrživ, tako da ne preostaje ništa no i dalje rehabilitirati koljeno te ga postepeno sve više opterećivati.

Budući da nije riječ o potpunoj rupturi ligamenta koljena, nego tek o napuknuću, Koznick se i dalje nada uspješnom oporavku te nastupu na olimpijskom slalomu.

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

  • Vezani članci

  • Vijesti

  • Info

© Skijanje.hr 2003-2024.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 247931
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr