06.10.2011.      

Autor: Goran Razić

Izvor i foto: Iglucruise.com

 

Krstarenje Karibima i skijanje… odjednom!?

Čini se nemoguće, barem je tako bilo do sada. No moderni turizam probija poznate granice. Tako će tvrtka 'Iglucruise' predstaviti novi mega brod, koji je pored cjelokupne luksuzne ponude opremljen i skijaškom stazom na samoj palubi.

Oni koji mogu idu na krstarenje… oni drugi, koji također mogu, idu na neko egzotično skijalište. No oni zaista imućni uskoro će skijati usred mediterana, ili pak oceana, okupani suncem i s pogledom na... Karibe? Kad se umore, čekat će ih osvježavajući koktel. 

Brod imena Iglucruise moći će prevesti 1.129 putnika, a u svojoj ponudi će imati i spektakularnu 150 metara dugu skijašku stazu postavljenu na krmi broda. Skijaši i boarderi (!?) spuštat će se po umjetnoj podlozi imena Perma - Snow, dok će se za prijevoz na vrh staze brinuti vučnica. 

Kako zimska scenografija ovdje ne bi prestala pobrinut će se apres ski bar u podnožju staze. Tamo će se putnici nakon napornog skijaškog dana moći osvježiti s nekim karakterističnim skijaškim pićem, a ukoliko gostima niti to ne bude dosta, u blizini je na raspolaganju jedan od bazena, koji će znati relaksirati sportski nastrojene goste, dok će obližnji restoran nuditi specijalitete karakteristične za alpsko podneblje. Za one kojima je ovo ipak malo previše egzotike uvijek se mogu odlučiti na 'klasičnu' mediteransku ponudu hrane i pića kakva se susreće na krstašima ovakvog renomea.  

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

  • Objavljeno: 10. listopada 2011.   09:44h

    Član od:
    14.02.2010.

    Mjesto:
    Hrvatska, Karlovac

    kom skijašu je dovoljna staza od 150 metara???????????možda samo za skok. u bazen u podnožju.

Prikazano 1 od 1 komentara

Sve komentare pogledajte na forumu

  • Vezani članci

  • Vijesti

  • Info

© Skijanje.hr 2003-2024.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 843773
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr