07.03.2007.      

Autor: Matija Kralj 

Kvitfjell - prvi trening spusta otkazan

Prvi službeni trening spusta uoči superkombinacije i spusta FIS Svjetskog kupa za skijaše na Olympiabakken stazi u norveškom Kvitfjellu morao je biti otkazan zbog pretoplog vremena.

Novi i jedini službeni trening spusta predviđen je tako sada za sutra, a na njemu bi nastupiti trebali i Ivica Kostelić i Natko Zrnčić-Dim.

U slučaju nastavka problema s pretoplim vremenom i eventualnog otkaza kojeg od natjecanja, kako saznajemo iz vodstva naše skijaške reprezentacije, održat će se samo one utrke planirane za određeni dan.

Otpadne li tako slučajno, primjerice, superkombinacija predviđena za petak, vozili bi se samo subotnji spust i nedjeljni super G, dok bi superkombinacija bila u tom slučaju zasigurno kompletno brisana iz plana natjecanja u ovom norveškom ski centru.

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

  • Vijesti

  • Info

© Skijanje.hr 2003-2024.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 313917
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr