07.10.2005.      

Autor: Ante Pašalićredbullrailstorm.co.uk 

London Rail Storm

Red Bull Rail Storm, London...

I ove godine, u Londonu, održava se Red Bullov Rail Storm, urbano snowboard natjecanje. Ove godine natjecanje se održava na Trafalgar Squareu, u centru Londona, a datum je 20. studeni 2005. Specifično za ovu godinu je, što će se na natjecanju, boarderi voziti na pravom snijegu. Pozivnice je dobilo ukupno 36 boardera iz cijelog svijeta.

Prošlogodišnji debi u Škotskoj bio je pun pogodak, i Red Bull Rail Storm ove se godine stoga održava u centru britanske metropole, što će zasigurno dodatno nabrijati Otočane na novu ski/board sezonu.
Nagrada ove godine iznosi odličnih 30,000 funti!

Po prvi puta natjecanje će imati i "All Star" žensku ekipu boarderica, koju će predvoditi Cheryl Maas, a od boardera tamo će nastupiti, Francuz Mattieu Crepel, odlični Finac Heikki Sorsa, rail-Švicarac Ton-Ton Holland, Hannes Metzler iz Austrije, a domaće boje branit će Scott Morris i Ben McHugh.

Vožnja po railovima zasebni je segment snowboarda, koji zahtjeva od boardera extremne tehničke vještine, kontrolu, i veliku dozu stila kako bi se odvozilo većinu rail elemenata na postavljenoj stazi.

Ostale detaljnije informacije o samom natjecanju dostupne su na: Red Bull Railstorm.

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

  • Vezani članci

  • Vijesti

  • Info

© Skijanje.hr 2003-2024.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 213117
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr