14.09.2005.      

Autor: Ante Pašalić 

Magic Potion - zamjena za tradicionalni vosak

Apo snowboard i CMA laboratoires napravili su novu tekućinu za podmazivanje snowboarda i skija!

"Magic Potion" kako ga nazivaju, novi je proizvod poznatog francuskog proizvođača snowboarda APO i CMA laboratorija. Novi proizvod zadovoljava sve ekološke standarde, ne sadrži parafin, flourine dodatke, i funkcionira na svim snježnim podlogama, bez obzira na vremenske uvijete, temperaturu ili stanje podloge.

Nanosi se vrlo lagano: dovoljno je posuti par kapljica tekućine na dasku/skiju i razmazati krpom po cijeloj površini. Čini se da je došlo vrijeme da se zaborave pegle, strugalice i hrpe sastruganog voska po tepihu.


Formula ove nove tekućine leži u dugogodišnjim istraživanjima na području nanotehnologije. Prednost Magic Potiona naspram voska je u tome što je povećano odvajanje vode koja se stvara između baze daske i snijega te se tako dobiva bolju kliznost podloge.

Zamjena za tradicionalni vosak, "Magic Potion" već je plasiran na tržište Europe. Može ga se kupiti za 20-ak eura, a kako navodi proizvođač, količina tekućine dovoljna je za deset mazanja, što bi bilo dovoljno za 30-40 dana bordanja/skijanja.

Većina APO pro boardera, kao što su Yannick Amevet, Mat Dano, Friedl Kolar Florent Marot itd. već duže vrijeme koriste Magic Potion, i impresionirani su laganom primjenom i performansama koje dobivaju.

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

  • Vezani članci

  • Vijesti

  • Info

© Skijanje.hr 2003-2023.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 9105401
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr