21.12.2005.      

Autor: Elinka Barišić 

Na Sljemenu djeca skijaju besplatno

Osim svih dječjih uzrasta, ovom akcijom obuhvaćeni su i umirovljenici te invalidi Domovinskog rata s područja Grada Zagreba.

Kako doznajemo iz uprave Sljeme- Medvednica d.o.o. ove sezone skijaške karte potpuno besplatno moći će koristiti djeca svih uzrasta, umirovljenici iznad 65 godina starosti te svi skijaši invalidi Domovinskog rata. Jedini uvjet za sve grupe je da su s područja Grada Zagreba. Ovaj zaista koristan i hvalevrijedan program provodit će se kroz cijelu skijašku sezonu, a rezultat je suradnje s Gradskim uredom za obrazovanje, kulturu i šport, te Gradskim uredom za zdravstvo, rad, socijalnu zaštitu i branitelje.

Predškolci, osnovnoškolci i srednjoškolci s područja Grada Zagreba pravo na kartu stječu temeljem predočenja članske iskaznice Saveza učeničkih športskih klubova Zagreba ili potvrdom škole o redovnom pohađanju nastave na području Grada Zagreba, odnosno temeljem osobne iskaznice roditelja za djecu predškolskog uzrasta.

Umirovljenici iznad 65 godina starosti se za informacije o uvjetima dobivanja i preuzimanja karata umirovljenici mogu javiti g. Ivanu Crnojeviću, predsjedniku Matice umirovljenika Trnje na broj telefona 091/44 22 605. Sjedište Matice je u Poljičkoj 12, a radno vrijeme ponedjeljkom, srijedom i petkom od 11:00 do 13:00 sati.

Invalidi Domovinskog rata Grada Zagreba se za informacije o uvjetima dobivanja i preuzimanja karata mogu javiti gđi. Helfrich na broj telefona 01/6101-017 u Odjel za branitelje Gradskog ureda za zdravstvo, rad, socijalnu zaštitu i branitelje.

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

  • Vezani članci

  • Vijesti

  • Info

© Skijanje.hr 2003-2024.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 290275
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr