06.02.2008.      

Autor: Goran Razić

Željko Ivnik

Izvor i photo: Navticni-veleslalom.com i Nemo-hr.com

 

"Nautički veleslalom" u Kranjskoj Gori

Jedrenje i skijanje, dva su srodna pojma. Iako na prvi pogled nemaju ništa spojivo, stvarnost je malo drugačija. Slična klijentela najčešće je najjača poveznica između ova dva sporta.

nauticki veleslalomYacht club Domžale već devetu godinu zaredom organizira event koji je iznimno popularan među slovenskim nautičarima. Prema pisanju hrvatskog nautičkog portala Nemo-hr.com ''Nautički veleslalom" će se održati 08.02.2008. te će Kranjsku Goru na trenutak pretvoriti u zimsko-nautičko središte.

Svi ljubitelji mora, jedrenja i nautike, ako na vrijeme nabruse i navoskaju skije, imat će priliku u predviđenoj jednoj vožnji veleslaloma, koja je na rasporedu u 10 h na stazi primjerenoj i manje iskusnim skijašima, međusobno odmjeriti snage u pojedinačnoj konkurenciji, ili u ekipnoj kombinaciji, koja će vjerojatno izmamiti i najviše sportskih uzdaha i vatrenog bodrenja. Razlog tome leži u činjenici da ekipu sačinjava petoro jedriličara (ne)skijaša, a za ukupan rezultat i konačni plasman potrebno je završiti i jedriličarsku regatu Funnavtic, koja će se 20.09.2008. održati u sklopu nautičkog sajma u Izoli.

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

  • Vezani članci

  • Vijesti

  • Info

© Skijanje.hr 2003-2024.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 266304
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr