27.09.2004.      

Autor: Tomislav Muhvić 

Petehovac - napredak radova

Povodom ovosezonskog otvaranja skijališta Petehovac iznad Delnica na visini od oko 1000m posjetili smo skijalište da vidimo kako napreduju radovi.

Nismo mnogo očekivali, a ostali smo ugodno iznenađeni stanjem koje smo gore zatekli te napretkom radova. Naime vučnica je kompletno gotova, čak je i upravljački uređaj već instaliran u kućicu, buduća staza je raskrčena, nema kamenja, drveća ni grmlja. Staza je dosta široka, dugačka je oko 350m, kreće blago, zatim slijedi strmiji dio pa prema dnu opet blagi dio. Idealna je za početnike i za laganu rekreaciju.

Jedna zanimljiva vijest je da svaki stup ima reflektore tako da će biti moguće i noćno skijanje (čak do 1h poslije ponoći op.a.). Također treba napomenuti da je i planinarski dom isto u završnoj fazi radova i da će uskoro biti otvoren ugostiteljski dio. Dakle sve je spremno i čeka se snijeg. Staza je pozicionirana sjeverno što je osnovni preduvjet za dugu sezonu.

Još jednom pozdravljamo ponovno otvaranje četvrtog skijališta u Gorskom kotaru. Nadamo se da će ih u skoroj budućnosti biti još, a tokom zime očekujte kompletnu recenziju skijališta Petehovac.

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

  • Vijesti

  • Info

© Skijanje.hr 2003-2024.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 296536
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr