Skijanje.hr

07.02.2011.      

 

Pogodite svjet. prvake, osvojite knjige i majice

Posebno izdanje Skijanje.hr kladionice tijekom Svjetsko prvenstva u Garmisch-Partenkirchenu.

Skijanje.hr kladionica ide dalje i tokom Svjetskog prvenstva u alpskom skijanju što se od 7. do 20. veljače održava u Garmisch-Partenkirchenu. Pravila su većinom nepromijenjena, treba prognozirati pobjednički podij utrka u pojedinačnoj konkurenciji, a oni koji budu najbolji u tome osvojit će zanimljive nagrade.

Cijelo Svjetsko prvenstvo predstavljat će jedno kolo kladionice, a na kraju će se obračunati svi bodovi i proglasiti pobjednici. Prvih pet prognozera u kladionici će dobiti knjigu "Istina o skijanju" autora Danka Puškarića, dok će drugih pet dobiti Skijanje.hr majicu.

Prognozu za pojedinu utrku treba pustiti do 10 minuta prije početka utrke, a puštati ih možete i više o načinu bodovanja doznati ovdje. Raspored utrka u Garmisch-Partenkirchenu možete pratiti ovdje, ali i kroz dnevne najave na stranicama magazina Skijanje.hr. Sretno!

-.--.-

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

  • Vijesti

  • Info

© Skijanje.hr 2003-2020.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Skijaški klub Hupser   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 5107147
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

Izdavač: Skijaški klub "HUPSER"
Medovićeva 19, Rijeka
e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr