19.01.2005.      

Autor: Željko Mihalić 

PORTAL DARUJE 10 KARATA ZA SUTRAŠNJU UTRKU!!!!

Najbrži će članovi sutra moći uživo pratiti veliku utrku slaloma na Sljemenu

U suradnji sa tvrtkom Impuls i radio Cibonom portal www.skijanje.hr poklanja 10 karata za slalomsku utrku na Sljemenu, sutra 20. siječnja 2005.

Ulaznice uključuju prijevoz sponzoriranim autobusom, topli obrok, dva pića i naravno ulaznicu za veliku utrku te šal Impuls-Spyder.

Ono što trebate napraviti jest poslati mail na adresu zeljko@skijanje.hr koji će sadržavati

članski login
Ime i prezime

Jedan član može dobiti najviše dvije karte.

Dakle pet najbržih, ili deset pojedinačno će karte moći podići sutra između 9 i 10 sati ujutro u trgovini Impuls u Boškovićevoj ulici u Zagrebu (u blizini Draškovićeve, Traumatološke bolnice), a planirani polazak autobusa predviđen je za 11 sati sa parkirališta autobusnbog kolodvora u Aveniji Marina Držića u Zagrebu.

Požurite.

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

  • Vezani članci

  • Vijesti

  • Info

© Skijanje.hr 2003-2024.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 260813
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr