Skijanje.hr

30.04.2009.      

Autor: Goran Razić 

Posljednji dan za glasanje u nagradnoj anketi

Danas u ponoć završava tradicionalna godišnja nagradna anketa magazina Skijanje.hr

Svima koji su glasali zahvaljujemo se, a onima koji još uvijek nisu predlažemo neka odvoje dvije minute i napišu svoje mišljenje koje je najbolje skijalište, najbolji ski servis i sl. Naši sponzori osigurali su 100 vrijednih nagrada za učesnike! Ne propustite priliku.

Dobitnici nagrada objavit će se naknadno na Skijanje.hr, a rezultati ankete bit će obznanjeni na velikom rođendanskom partyu magazina Skijanje.hr, koji će se 16.05.2009. održati u zagrebačkom Movie Pubu, s početkom u 20:30 sati.

Svi članovi kluba čitatelja magazina Skijanje.hr koji su glasali, a u svom korisničkom profilu nemaju navedeno točno ime, prezime i email adresu, molimo ih da to učine što prije, kako bismo što jednostavnije mogli organizirati preuzimanje nagrada.

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

  • Vijesti

  • Info

© Skijanje.hr 2003-2020.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Skijaški klub Hupser   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 5312510
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

Izdavač: Skijaški klub "HUPSER"
Medovićeva 19, Rijeka
e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr