07.01.2005.      

Autor: Željko Mihalić 

Prema astrolozima - zima bez snijega :-(

U sveopćoj apstinenciji snijega naišli smo na članak koji možemo svrstati u zanimljivosti. Pa je tako i shvatite, kao svojevrsnu zanimljivost.

Kako su nam pogledi stalno uprti u nebo, ne bi li se dogodila normalna meteorološka pojava za ovo doba godine, snijeg, ne čudi što nas zanimaju svakojaki napisi o tome hoće li, ili neće, ove godine u Hrvatskoj biti snijega.

Tako smo naišli na zanimljiv članak u kojem u pomoć priskaču astrolozi i donose informacije, što prema njihovom viđenju, možemo ove godine očekivati. A vijesti, nažalost, nisu dobre.

Naime, astrolozi najavljuju zimu sa minimalnom količinom snijega kroz cijelu zimu, uz relativno visoke temperature. Nešto hladnije vrijeme se prema astrolozima očekuje krajem siječnja, ali bez oborina. A kraj zime se očekuje već početkom ožujka i dolazak proljeća. Prema astrolozima se skijašima i boarderima ne piše dobro, barem u granicama države.

Dakle, vjerujete li u horoskope, nemojte očekivati mnogo snijega. No, naravno da se svi nadamo da se ovakva predviđanja neće obistiniti.

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

  • Vijesti

  • Info

© Skijanje.hr 2003-2024.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 301688
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr