Skijanje.hr

19.10.2010.      

Autor: Matija Kralj

Photo: Giuliano Razzoli, arhiva Skijanje.hr

 

Razzoli talijanski zimski sportaš godine

Giuliano Razzoli izabran je od strane FISI-a (Talijanske federacije zimskih sportova) za sportaša godine za 2010. godinu.

Ovu prestižni izbor matične federacije 25-godišnjaku je osigurao naslov slalomskog olimpijskog pobjednika iz Whistlera/Vancouvera 2010., ali i pobjeda na slalomu "Vip Trofeja Snježne kraljice" u sklopu FIS Svjetskog skijaškog kupa 2009/10.

"Iznimna mi je čast prihvatiti ovaj izbor, i drago mi je da sam svojim uspjesima uspio dotaknuti srca talijanskih ljubitelja zimskih sportova. 

Na meni je da sada nastavim dalje s radom u istom smjeru te da odlične rezultate pokušam ponoviti, ili još i nadmašiti, u novim nastupima u FIS Svjetskom kupu te na Svjetskom skijaškom prvenstvu u Garmisch-Partenkirchenu 2011.", najnovije priznanje prokomentirao je Razzoli.

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

  • Vijesti

  • Info

© Skijanje.hr 2003-2020.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Skijaški klub Hupser   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 3894118
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

Izdavač: Skijaški klub "HUPSER"
Medovićeva 19, Rijeka
e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr