Skijanje.hr

29.11.2005.      

Autori: Ante Pašalić, Matija KraljPhoto: Vanja Raić 

Red Bull Rail Storm

Završio Red Bull Rail Storm u Londonu...

Na prvom urbanom snowboard contestu u glavnom gradu Engleske, na Red Bull Rail Stormu, team iz SAD-a bio je taj koji je odnio trijumf.

Za najmanje 8 000 gledatelja to je bila savršena kruna nevjerojatno napete završnice i uspješnog eventa.

Temperature nešto ispod nule, odlična publika, a show 36-orice ridera impozantan. Trafalgar Square pretvorio se u minijaturno izdanje Alpa s 20 metara staza, predimenzionaliziranim stubama i railovima. Sve to okrunjeno je s 66 tona umjetnog snijega iz topova.

Natjecatelji pod sloganom "Who is Who" na freestyle sceni, iz 12 zemalja svijeta. Od Islanda preko Rusije do domaćina, Velike Britanije. Posljednji pod vodstvom Scotta McMorrisa, unatoč dobrom nastupu, morali su se od natjecanja oprostiti u polufinalu te pobjedu prepustiti Amerikancima, a Fincima i Šveđanima osvajanje drugog i trećeg mjesta.

20 unci zlata, u vrijednosti od 17 000 funti uzeo je pobjednički team pod vodstvom kapetana Eddiea Walla: "Najbolji dan u mom životu! Najbolje iskustvo koje sam imao prilike doživjeti: Boardanje s pogledom na Big Ben. London rocks!"

Konačni poredak:
1.SAD (Eddie Wall (Captain), Marc Frank Montoya, Aaron Bittner)
2.Finska (Heikki Sorsa (Captain), Ali Toppinen, Eero Ettala)
3.Švedska (Hans Ahlund (Captaian), Niky Wiveg, Kareem Elrafie)

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

  • Vijesti

  • Info

© Skijanje.hr 2003-2020.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Skijaški klub Hupser   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 5162625
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

Izdavač: Skijaški klub "HUPSER"
Medovićeva 19, Rijeka
e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr