Skijanje.hr

18.02.2008.      

Autor: Matija Kralj 

Sjajne vijesti s 33. Pokala Loka!

Proteklog vikenda u Škofjoj Loki održan je prestižni dječji međunarodni 33. Pokal Loka, i to uz vrlo uspješan ekipni nastup i mladih hrvatskih skijaških natjecatelja!

Na slalomu za djevojčice I sjajnu pobjedu za hrvatsko dječje skijanje odnijela je tako Tamara Zubčić sa zbrojenim vremenom 70.52 te uz sekundu i 29 stotinki sekunde prednosti u odnosu na Austrijanku Romanu Wachter. Na toj je utrci još od hrvatskih djevojčica nastupila i Andreja Komšić te zauzela završno 12. mjesto.

Na slalomu u kategoriji djevojčica II najbolje plasirana hrvatska djevojčica bila je Karla Ferk na 11. mjestu, dok je Matilda Šola zauzela 19. mjesto.

Na slalomu u kategoriji dječaka I Filip Tudor zauzeo je odlično treće mjesto, dok je Istok Rodeš bio 13., a na slalomu u kategoriji dječaka II iznova odlično treće mjesto osvojio je Filip Zubčić. Matej Vidović bio je 11., dok je Ivan Mihelčić bio 20.

Na veleslalomu u kategoriji djevojčica I najbolja hrvatska predstavnica iznova je bila Tamara Zubčić, ovoga puta uz plasman na završno deveto mjesto, dok je na veleslalomu u kategoriji djevojčica II najuspješnija hrvatska djevojčica bila Karla Ferk na 12. mjestu. Na veleslalomu u kategoriji dječaka I najuspješniji hrvatski dječak bio je Filip Tudor na završnom desetom mjestu, dok je u kategoriji dječaka II drugu hrvatsku pobjedu na ovosezonskom izdanju Pokala Loka vremenom 53.41 odnio Filip Zubčić!

U bodovanju timskog uspjeha ostvarenim odličnim rezultatima Hrvatska je tako zauzela odlično četvrto mjesto, odmah iza Slovenije I, Austrije i Italije, i to u konkurenciji sveukupnog broja od čak 16 zemalja, čiji su mladi predstavnici nastupili na natjecanju!

Bravo, bravo, i sve čestitke svim mladim hrvatskim skijašicama i skijašima te njihovim pratećim ekipama, uz želju da ustraju te i nadalje nastave sa započetim očito odličnim radom!   

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

  • Vijesti

  • Info

© Skijanje.hr 2003-2020.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Skijaški klub Hupser   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 3921747
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

Izdavač: Skijaški klub "HUPSER"
Medovićeva 19, Rijeka
e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr