15.10.2011.      

Autor: Goran Razić 

Skiing 7 Summits - Davo Karničar u Rijeci

Planinska skupina Slovenskog doma KPD Bazovica, u suradnji s Odjelom gradske uprave za kulturu Grada Rijeke, organizira projekciju filma o projektu skijanja sa 7 najviših vrhova kontinenata.

Projekt "Skiing 7 Summits", kojim je Davo Karničar postao prvi čovjek na svijetu koji je uspješno odskijao sa svih sedam najviših vrhova kontinenata (Mt. Everest, Kilimanjaro, Mt. Elbrus, Aconcagua, Mt. Kosicusko i Mt. McKinley, Mt. Vinson) bit će predstavljen Riječanima u utorak 18.10.2011. u 18 sati u Art kinu Croatia

» Davo Karničar u lovu na "posljednji od sedam"

Glavni protagonist projekta, o kojem smo na Skijanje.hr-u već dosta pisali, hrvatskom će premijerom dobiti priliku predstaviti jednu od najvećih i najopsežnijih skijaško alpinističkih ekspedicija ikad. Davo će nakon prikaza filma održati i kratko predavanje okupljenima, na kojem će posjetitelji moći prokomentirati ili pak saznati detalje vezane uz projekt. 

Ulaz je potpuno slobodan, stoga dođite i uživajte u filmu.  

 

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

  • Objavljeno: 19. listopada 2011.   07:57h

    Član od:
    13.01.2005.

    Mjesto:
    Hrvatska, Rijeka

    Saznat ćemo uskoro, ali prva adresa bi bila SKD Bazovica jer ga je jedna žena od tamo dobila na poklon. Sprženog. Nema ga u prodaji izgleda, sve ide preko Dava...
    Inače, bilo je famozno gledati to... Iako bi volio da je više skijanja u filmu, a manje priče, ili da priča ide kroz kadrove skijanja umjesto da je u kadru Davo stalno.
    Ali ovo je zbilja bio praznik skijanja, imali smo priliku vidjeti najveće skijaško postignuće... Ikad. I njegovog aktera naravno. na kraju filma se jedva krenulo sa, za pitanja raspoloženog Dava. Mislim da je to zbog toga jer je sve ostavio bez daha, a ne, kako je u šali rekao, možda zbog one druge mogućnosti, da je bilo toliko loše da... Šta pitati uopće?! A može se pitati 100 stvari s druge strane!
    Famozno, zbilja famozno. Gledamo tamo neke svjetske zvijezde na filmovima američke produkcije, ali ovo je vrh vrhova, svijet za sebe.
  • Objavljeno: 17. listopada 2011.   11:04h

    Član od:
    07.11.2006.

    Mjesto:
    Hrvatska, Pula

    Jao, već isplanirao utorak popodne nešto drugo!! Zašto ovo nisam znao pred tjedan dana. :( Jel netko zna gdje se može kupiti (skinuti) ovaj film?

Prikazano 2 od 2 komentara

Sve komentare pogledajte na forumu

  • Vijesti

  • Info

© Skijanje.hr 2003-2024.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 257998
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr