Skijanje.hr

20.10.2016.      

Autor: Antonio Gizdulić

 

Skijanje.hr kladionica

Paralelno s početkom nove, jubilarne 50. sezone Svjetskog skijaškog kupa, započinje i nova, 7. sezona forumske igre Skijanje.hr kladionice u nešto redizajniranom izdanju.

Uoči početka Svjetskog skijaškog kupa želimo podsjetiti naše čitatelje kako mogu postati dio naše obitelji te natjecati se u novoj, 7. sezoni Skijanje.hr kladionice.Sve što trebate učiniti je postati član Skijanja.hr i pridružiti se već standardnoj ekipi u novoj sezoni spomenute igre.

Podsjetimo, forumska igra Skijanje.hr kladionice započela je u sezoni 2009./2010. za vrijeme održavanja Zimskih olimpijskih igara u kanadskom Vancouveru. Već sljedeće sezone 2010./2011. postala je standardna igra prognoziranja ishoda utrka Svjetskog skijaškog kupa. Do ove sezone igra se zadržala u postojećim okvirima te se igrala po pravilima osmišljenim na samom početku.

U predstojećoj sezoni mijenja se sustav bodovanja i model samog ostavljanja prognoza, ali i dalje ostaje dio našeg foruma. Ovom prilikom pozivamo sve zainteresirane da se pridruže našoj kladionici i okušaju u prognoziranju rezultata utrka. Dokazano tvrdimo kako je puno zanimljivije pratiti Svjetski skijaški kup sudjelovanjem u navedenoj igri. Konačna pravila te novi sustav bodovanja možete pronaći na našem forumu.

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

  • Vijesti

  • Info

© Skijanje.hr 2003-2020.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Skijaški klub Hupser   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 5107318
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

Izdavač: Skijaški klub "HUPSER"
Medovićeva 19, Rijeka
e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr