20.01.2005.      

Autori: Goran Razić, Elinka Barišić, Matija Kralj 

Skijaška karavana na Sljemenu

Točno u podne sa parkinga ispred Westina, krenula je skijaška povorka put Sljemena

Organizacijski je put prošao u skoro savršenom redu. Policijski punktovi postavljeni su na svakom raskrižju u centru grada, te se promet na tih petnaestak minuta koliko je karavana prolazila u potpunosti obustavio.

Mnoštvo ljudi na zagrebačkim cestama, te skupine navijača pozdravili su reprezentacije, te novinare koji su na Sljeme stigli prije nepunih 10 minuta.

Osim policije, koja je odlično regulirala promet, cestu su osiguravali zaštitari Sokol Marića, a Leustekov put kojim se na Sljeme može pješke osiguran je od strane Hrvatskog planinarskog saveza. Put je vrlo dobro markiran ljubičastim trakama, te je na svakom važnijem punktu osiguranje u slučaju nezgode, te mladi HPSovci koji će u svakom trenutku pomoći i informirati pješake.




Jedina zamjerka možda se može uputiti nenadanoj gužvi koja se stvorila pred Tomislavovim domom, zbog čega su neke od natjecateljica morale komad puta prepješačiti.

Janica je krenula na stazu već oko 13 sati, ozbiljna i koncentrirana na utrku u kojoj svi od nje puno očekuju.

Držimo palčeve i javimo se uskoro!

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

  • Vezani članci

  • Vijesti

  • Info

© Skijanje.hr 2003-2024.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 291023
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr