01.09.2004.      

Autor: Goran Razić 

Spyder - veće zalihe za Europu

Renomirani američki proizvođač alpske outerwear opreme, potpisao novi ugovor sa tvrtkom “Moosbrugger Ingenieure ZT – GMBH”.

Novi logistički potez Spydera – Europe desio se prije nepunih mjesec dana kada je vodstvo tvrtke potpisalo novi ugovor kojim su dobili veće centralno skladište za prostor Europe. Skladište se nalazi u Wolfurtu u Austriji od kuda će se snabdijevati svi customeri i samim tim tržište od preko nekoliko stotina milijuna ljudi.

Ovo je bitan strateški korak tvrtke, jer će na taj način moći imati veću i kvalitetniju zalihu robe za vrlo zahtjevno i bogato europsko tržište. Te isto tako i brži vremenski odaziv na potrebe tržišta na kojem Spyder u zadnje dvije godine bilježi porast prometa od čak 230 %.

Još nije poznato da li će se u sklopu skladišta, koje se prostire na 2500 kvadrata, otvoriti i prodajni centar. Ali svakako da će ponuda Spydera biti bolja nego ranije.

Možda je zanimljivo spomenuti kako se i u Zagrebu ove godine otvara jedan Spyderov dućan koji bi prema nekim navodima trebao imati kompletnu ponudu tog branda. No, za sada nam ne preostaje ništa drugo nego da čekamo i vidimo.

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

  • Vezani članci

  • Vijesti

  • Info

© Skijanje.hr 2003-2024.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 302600
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr