09.11.2012.      

Autor: Matija Kralj 

Sve spremno za ZimSki Show

ZimSki Show sajam zimskih sportova i outdoor aktivnosti u svojem je drugom izdanju jučer predstavljen javnosti na konferenciji za medije na Zagrebačkom velesajmu.

Još atraktivniji program izlaganja, natjecanja, modnih revija, nagradnih igara uz predstavljanje novih sportskih tehnika i tehnologija, upoznavanje ski i snowboard škola, već uspješno prokušani "IGLOO" - edukativni panel u organizaciji PR-event sporta i Skijanje.hr magazina s važnim informacijama o pripremama za sezonu, održavanju opreme, putnim osiguranjima te ostalim interesantnim temama vezanim za svijet zimskih sportova, bogat promotivni snowboard program Surfmanie osobito namijenjen dječjoj i tinejdžerskoj populaciji - sve ovo posjetitelje, uz besplatan ulaz, dočekat će od 15. do 18. studenog u paviljonu 8 na Zagrebačkom velesajmu za vrijeme trajanja ZimSkog Showa.



Sajam se i ove godine održava paralelno s drugim interesantnim sajmovima poput Interlibera, Educe.hr, Infa te Sajma glazbe i multimedije. Sve u ukupnom trajanju kroz razdoblje od 13. do 18. studenog.

"Čast nam je i zadovoljstvo po drugi puta pridružiti se velikim i već etabliranim sajmovima na Zagrebačkom velesajmu. 

Unatoč krizi, svim zaljubljenicima u zimske sportove iznova na jednom mjestu želimo ponuditi što više informacija koje su im nužno potrebne u planiranju i oblikovanju zimskog odmora i različitih zimskih sportskih aktivnosti. Ove godine s još za nijansu jačom ponudom izlagača i programa te uz primjenu svih dragocjenih iskustava stečenih prošle godine kada je ZimSki Show još bio svojevrsni pilot-projekt", uime suorganizatora ZimSki Show sajma izjavio je Ozren Müller, svojedobni glasnogovornik Hrvatskog skijaškog saveza, a danas uspješni organizator čitavog niza sportskih spektakala.

Izrazito bogat program s prvim hrvatskim Chuckbuddie natjecanjem, modnu reviju snowboard odjeće i opreme, druženje s ponajboljim domaćim borderima, kreativnu radionicu za dizajniranje majica i dasaka, gomilu snowboard video premijera i dobre atmosfere uz dodatna iznenađenja najavio je i Ernest Kiseljak iz Surfmanie. A u konačnici vas pozivamo da nam se idućeg tjedna svakako pridružite na Zagrebačkom velesajmu te vam ujedno donosimo i nacrt službenog programa ZimSkog Showa 2012.:

Četvrtak, 15.11.2012.

- 13 h - otvaranje
- 13:30 h - Borderi show (Surf Shop)

Petak, 16.11.2012.

- 12 h - Prezentacija zbornice gorskih centrov iz Slovenije
- 13 h - Synchro Ski World Cup - Zagreb 2013. - konferencija za novinare
- 15 h - Ivica Franjko (uređivanje i održavanje opreme)
- 16 h - Nassfeld (predstavljanje skijališta)
- 17 h - Slovenska skijališta (predstavljanje skijališta)
- 18 h - predstavljanje HZUTS-a i Skijaškog učilišta. Tema: kako postati učitelj sportova na snijegu. Noviteti za sezonu 2012/2013. Pokazni sport-Telemark


Subota, 17.11.2012.

- 11 h - Fischer (predstavljanje, tehnologije slalom skija)
- 11:30 h - predstavljanje Vacuum Fit Fischer pancerica (Žuti mačak)
- 12 h - Elan (predstavljanje, Amphibio - revolucija u izradi skija)
- 13 h - POC, Vist, Colmar, Mico (najnoviji materijali skijaških odijela)
- 14 h - Arctec i Flow (predstavljanje i tehnologije u izradi snowboarda)
- 18 h - modna revija

Nedjelja, 18.11.2012.

- 11 h - "Pro Ski Up" (predstavljanje treninga i pripreme za skijaše na simulatorima)
- 13 h - Predstavljanje programa turističkih agencija (Žuti Mačak, Kontakt, ITC, Izazov)
- 14 h - HZUTS (predstavljanje Demo Teama i PBS studia) priprema i zagrijavanje skijaša prije prvog spusta i opuštanje nakon skijanja.
- 15 h - ZTUSH (predstavljanje snowboard Demo Teama)
- 16 h - Carnival Snowboard Session 2013. (najava događanja)

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

  • Vijesti

  • Info

© Skijanje.hr 2003-2024.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 262907
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr