24.02.2008.      

Autor: Matija Kralj 

Tamara Zubčić prva i na Trofeu Topolino

Nakon što je na Pokalu Loka pobijedila u slalomu, hrvatska dječja skijaška reprezentativka Tamara Zubčić pobijedila je i na kombi utrci također prestižnog međunarodnog Trofea Topolino!

Na utrci zamišljenoj kao spoju veleslaloma i slaloma, Tamara je vremenom 54.67 ovoga puta iza sebe ostavila Claru Direz (FRA) te Jacheline Illy (ITA).

I na utrci veleslaloma Tamara je, pritome, zauzela odlično peto mjesto.

Odličan peti na slalomu u kategoriji dječaka II bio je i Filip Zubčić, a na toj utrci 11. mjesto zauzeo je i Matej Vidović.

Uz još jedan broj vrlo solidnih plasmana, nastup hrvatskog dječjeg skijanja i na Trofeu Topolino iznova se svakako može ocijeniti vrlo uspješnim. A u poretku zemalja, sukladno osvojenim medaljama, pobjeda Tamare Zubčić Hrvatskoj je donijela završni plasman na diobu šestog mjesta s Belgijom, od sveukupno 11 zemalja čija su djeca osvojila medalje na 47. Trofeu Topolino. 

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

  • Vijesti

  • Info

© Skijanje.hr 2003-2024.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 309333
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr