06.03.2006.      

Autor: Goran RazićPhoto: greatfakes.com 

U 24h palo između 20 i 40 cm snijega

Nove snježne oborine, koje su pristigle nakon većeg zatopljenja, bile su obilnije nego se na prvi pogled moglo očekivati.

Osim što je stvorio probleme u prometu, novi snijeg je negdje ipak dobro došao. Prethodno zatopljenje na pojedinim skijalištima je već stavilo pod upitnik održavanje snježnog pokrivača, a temperature i do 15°C, koliko je izmjereno u subotu u metropoli, već su za poneke značile i dolazak proljeća. No zima se ne da. U posljednjih 24h na pojedinim mjestima palo je i blizu pola metra svježeg snijega. Na Sljemenu je, tako, palo oko 25 cm, dok je na gorsko kotarskim skijalištima palo između 25 i 35 cm snijega.

Ovo će svakako doprinijeti produljenju sezone skijanja i boardanja... A koliko? Najviše ovisi o novim valovima toplog zraka. Kako sada stvari stoje, za sredinu tjedna se očekuje blaže zatopljenje, no za vikend očekujemo ponovo temperature ispod nule, pa i pokoju pahulju snijega. Pripremite opremu, trebat će vam još!

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

  • Vezani članci

  • Vijesti

  • Info

© Skijanje.hr 2003-2024.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 295930
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr