11.09.2007.      

Autor: Goran Vukelić 

U Italiji kampanja za sigurnost na snijegu

Dolomiti Superski od sezone 2007/08 pokreće kampanju "Take care".

Potaknuti sve većim brojem nesreća na skijaškim stazama, talijanski kompleks 12 skijališta Dolomiti Superski pokreće od sezone 2007/08 kampanju koja za cilj ima podići razinu sigurnosti na stazama.

Slogan "Skijanje je zabavno. Budite pažljivi." možda i nije najoriginalniji koji smo čuli, no trebao bi biti dovoljno dobar da upozori skijaše i boardere da se na stazi ponašaju oprezno i odgovorno prema sebi i drugima. Svi koji kupe skipass dobit će i brošuru sa savjetima za sigurno skijanje koji kreću od pravilne tjelesne pripreme i prehrane pa sve do 12 FIS pravila ponašanja na stazi.

"Manekeni" zaduženi za promociju akcije su dvoje domaćih skijaša odraslih na padinama Kronplatza, Manuela i Manfred Moelgg.

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

  • Vijesti

  • Info

© Skijanje.hr 2003-2024.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 297972
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr