18.03.2011.      

Autor: Vida Senci

Photo: Bojan Koprivica

 

Upitna Gruggerova skijaška budućnosti

Dva mjeseca nakon teškog pada, petosatne operacije mozga, 11-odnevne inducirane kome i rehabilitacije, austrijski skijaš Hans Grugger pušten je na kućnu njegu.

"Prerano je još za bilo kakve prognoze. Za početak ću se pokušati vratiti u formu", rekao je povodom otpuštanja iz bolnice Austrijanac.

“Za sada mi dobro ide. Još uvijek imam problema s lijevim stopalom i koncentracijom, ali nadam se da će se uskroro sve vratiti u normalu", objasnio je Gurgger koji još uvijek nije pogledao snimku svog pada.

“Vjerojatno ću je pogledati jednog dana kada ću ponovno biti potpuno dobro. Svjestan sam da sam imao sreće", zaključio je Austrijanac, čija je karijera više puta bila prekidana zbog ozljeda - od 1998. do 2009. je četiri puta ozlijedio ligamente koljena, dok je 2005. doživio dislokaciju kuka.

No, unatoč svim ozljedama, Grugger se čak četiri puta penjao na najvišu stepenicu pobjedničkog postolja u Svjetskom kupu - dva puta u spustu i dva puta u superveleslalomu.

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

  • Vijesti

  • Info

© Skijanje.hr 2003-2024.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 300790
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr