15.11.2006.      

Autor: Goran RazićPhoto: Eric Berger 

Whistler uranjeno otvara svoja vrata

U posljednjih tjedan dana, zahvaljujući snježnoj oluji, napadalo je oko 75 cm snijega, što je stvorilo idealne uvjete za početak skijaške sezone.

Paralelno s otvorenjima ponekih europskih skijališta, niti ona preko "bare" ne ostaju dužna, dapače. Whistler mountain otvara svoje staze već ovoga vikenda, 18.11., što je ranije od svih predviđanja. Za razliku od Whistler mountaina, susjedni Blackcomb svoje staze otvara nekoliko dana kasnije, točnije u četvrtak 23.11.2006.

"Posljednje vremenske prilike su svakako išle na ruku ranom otvaranju skijaške sezone, te su stvorile idealne prilike za odličan prvi vikend u novoj sezoni", riječi su Douga MacFarlanea, glavnog operativca Whistler Blackcomba, koji dodaje: "ne možemo biti sretniji što već prvog vikenda u sezoni imamo ukupno više od metra snijega, što će dati odlične skijaške uvjete našim gostima". Prognoze svakako idu na ruku Whistleru te najavljuju da je ovo tek početak obilnih padalina, koje bi uskoro trebale zahvatiti šire područje.

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

  • Vijesti

  • Info

© Skijanje.hr 2003-2024.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 264716
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr